Jön az újabb Orbán-csomag?

Elkerülhetetlenek a Fidesz-kormány újabb megszorító intézkedései. Mivel Orbán Viktor megint pénzeket talicskáz ki az állami kasszából, a költségvetési hiányt viszont tartani akarja, jönnek az ismételt kiigazítások. A magyar családoknak megint nehezebb lesz.

Orbánnak fontos volt, hogy Tállai András államtitkár focicsapatának 400 milliót adjon a rendkívüli tartalékból, ahogy fontos volt Matolcsy György könyvét közpénzből lefordíttatni, vagy álságos köszönő leveleket küldeni elhunytaknak. Ki tudja, még melyik rokonnak, havernak szeretne osztogatni a választásokig a Kedves Vezető?

Egy biztos: a családoknak, a nőknek és gyermekeknek nem. Inkább elvesz tőlük. Előre fizetteti ki a tankönyveket, az e-útdíj bevezetésével és a benzináremelésekkel pedig jelentősen megemeli az élelmiszerek árát. Orbán tolvajkormánya a mindennapi életet teszi egyre nehezebbé.

Változásra van szükség!

Az MSZP igazságos család- és gazdaságpolitikával olyan országot fog teremteni, ahol napról napra jobban élnek az emberek.

Kormos Kata
szóvivő