2012. június 22. 16:17

Kifacsart Gépnarancs

Az MSZP Sajtótagozata szerint határtalanul gyomorforgató, hogy Fidesz már a köz szolgálatában álló tisztviselők kirúgásával való zsarolástól se riad vissza, ha a szabadrablását kell megpróbálnia leplezni!

”Bármennyire is gyomorforgató, kénytelenek vagyunk engedni a zsarolásnak, lemondunk az adott intézmény jogsértő működésével kapcsolatos leleplező cikkek további közléséről” – írja bejegyzésében az egyik legolvasottabb ellenzéki blog főszerkesztője. Az ”adott intézmény” vélhetően egy újabb állami szerv, amely a Fidesz Zrt. fennhatósága alá kerülve immár az Orbán-rezsim oligarcháinak telephelyeként üzemel.

A Gépnarancs.hu munkatársának zsarolása amellett, hogy határtalanul gyomorforgató, a következőkre is rávilágít:

1. A narancsos hatalmi gépezet már a köz szolgálatában álló tisztviselők kirúgásával való zsarolástól se riad vissza, ha az ország teljes területére kiterjesztett szabadrablását kell megpróbálnia leplezni.
2. A demokratikus ellenzék Orbán-rezsim megdöntése utáni első közös feladata a független tömegtájékoztatás és a sajtószabadság visszaállítása lesz.

Az MSZP Sajtótagozata szolidáris a még megmaradt, és a sajtó- és a szólásszabadságáért az ország jelenlegi helyzetében is bátran kiálló független média minden képviselőjével.

az MSZP Sajtótagozata