Belföld | Kocsis Máté közlemény
2013. január 29. 15:49

Kocsis Máté figyelmébe

Kocsis Máté rendesen elmerülhetett a politikai kommunikáció világában, mióta a Fidesz kommunikációs igazgatójává is előléptette Orbán Viktor. Azóta, hogy a VIII. kerületből a szegény- és hajléktalanüldözés fővárosát csináló józsefvárosi polgármester felügyeli a Fidesz-kommunikációt, jelentősen megugrott a gyűlöletbeszéd népszerűsége a kormánypárti oldalon.

Sajnos azonban úgy tűnik, a kommunikáció központosítása mellett a tények megismerésére már nem jut ideje a MIÉP szárnyai alatt szocializálódó Kocsis Máténak. Ha így volna, tudná, hogy az Orbán-kormány nemhogy bíztató vagy reményteli, de semmilyen fordulatot nem tudott végrehajtani a foglalkoztatásban 2010 óta.

A Fidesz a munkahelyteremtésben is kudarcot vallott, így továbbra is a közmunkaprogram kiterjesztését, a foglalkoztatási statisztikákkal való trükközést, és az előző kormányok által létrehozott munkahelyteremtő nagyberuházásokat próbálja saját sikerként eladni. Csakhogy ez közel három év semmittevés után hiába való próbálkozás.

Ha Kocsis Mátét esetleg érdekli, hogy miért, kattintson az alábbi linkre:

Ha pedig Kocsis Máténak nem tetszik amit lát, és az MSZP által sokadszor leleplezett fideszes hazugságok ismeretében is a hamis sikerkommunikációt választja, arról már csak ő és a pártja tehet.

MSZP