Mesterházy Facebook | választás 2014 köszönet
2014. április 07. 10:40

Köszönet

Köszönet MINDEN szavazónknak, aktivistánknak, jelöltünknek!

Ebben a helyzetben is erőt tudunk meríteni százezrek támogatásából és a kezdetektől vallott, progresszív világképből. Mert az igazság a mi oldalunkon áll. Maradunk demokraták, maradunk baloldaliak. Ebben a helyzetben is tudjuk, hogy feladatunk és célunk továbbra sem lehet más, mint a demokrácia és a jogállam védelme. Küzdeni az esélyek kiegyenlítéséért, a mindenkit egyformán megillető személyiségi jogokért, azért, hogy tisztességes munkáért tisztességes bér járjon mindenkinek. Azért, hogy gyerekeink szabad és független országban nőjenek fel, hogy oktatásuk ne a kormány politikai érdekeitől függjön.

Több százezer szavazatot veszített negy év alatt a Fidesz. Mi, ha nem is eléggé, mégis 20%-kal növeltük szavazóink számát. Ez sajnos kevés volt ahhoz, hogy ellensúlyozzuk az igazságtalan választási törvény aránytalanságait. De nem adjuk fel, elemzünk, értékelünk és megyünk tovább! Sőt, azonnali feladatunk is van: már ma kezdődik az európai parlamenti kampány!