2012. szeptember 21. 17:20

Köszönjük a korrekt és sokszínű tájékoztatást!

Az MSZP Sajtótagozata örömmel fogadta, hogy az mno.hu szó szerint leírta, amit Selmeczi Gabriella mai sajtótájékoztatóján mondott. Kevésbé örömteli, hogy a fidesz.hu már csak azt írta le, amit mondania kellett volna.

Az MSZP Sajtótagozata örömmel fogadta, hogy az mno.hu szó szerint leírta, amit Selmeczi Gabriella mai sajtótájékoztatóján mondott:"a Fidesz nyomatékosan kéri Mesterházy Attilát, az MSZP elnök-frakcióvezetőjét és párttársát, Veres János volt pénzügyminisztert, hogy a parlament gazdasági bizottságának  h é t f ő i  ülésén adjanak tájékoztatást a Nemzetközi Valutaalappal (IMF) 2008-ban kötött megállapodásról."

Kevésbé örömteli, hogy a fidesz.hu már csak azt írta le, amit mondania kellett volna:"a szóvivő... arra kérte Mesterházy Attilát és Veres Jánost, hogy jelenjenek meg az Országgyűlés gazdasági bizottságának szeptember 26-i ülésén."

Szeptember 26-a idén ugyanis szerdára esik, nem pedig hétfőre.

Más kérdés, hogy ez nem csak nekünk tűnt fel, hanem a távirati iroda vezetésének és/vagy a Fidesz pártközpontjának is. Hiszen amíg a Selmeczi Gabriella tájékoztatójáról szóló 13:03-kor megjelent rövidhír még hétfői ülést említ, a 14:10-es hosszú már  kitakarja  a Fidesz-szóvivőjének közlendőjéből a dátumot.

Köszönjük a korrekt, és főleg sokszínű tájékoztatást!

az MSZP Sajtótagozata