Közlemény

Az MSZP szekszárdi szervezete köszönetét fejezi ki minden választópolgárnak, aki részt vett a tegnapi megismételt választáson.

Gratulálunk a győzteseknek, külön öröm számunkra, hogy a 8-as számú választókerületben Zaják Rita az MSZP-PM-Együtt-DK jelöltje megfordította az eredményt és egyéni mandátumot szerzett. A közös listánkról így Rácz Zoltán építész lesz tagja a közgylésnek.

Sajnáljuk, hogy Dr. Hadházy Ákosnak – bár a négy szavazókörből hármat megnyert nem sikerült megfordítani a végeredményt, elkötelezett munkáját neki is köszönjük.

Az MSZP képviselői szakmailag felkészült, megbízható, tisztességes és határozott ellenzéki politizálással kívánják a város polgárait szolgálni, és győztes alternatívát állítani a következő választásra. Ehhez a munkához mindenkit partnerként várunk.

Ács Rezső polgármesternek és a fideszes többségnek pedig a tegnapi eredmények tükrében is be kell látniuk, hogy nem folytathatják Horváth István politikai „örökségét”, stílusát és ügyeit. Reméljük, hogy Ács Rezső tegnapi nyilatkozata őszinte volt, és bebizonyítja, hogy a várost nem hűbérbirtoknak, az itt élő embereket pedig nem alattvalónak tekinti.

Kurtyán Ferenc
Elnök