mszp.hu | tisztújítás 2014
2014. június 28. 10:56

Kránitz László kapott bizalmat

Amint az ismert, az MSZP július 19-én tartja országos tisztújító kongresszusát. A kongresszusra való felkészülés jegyében június 27-én, pénteken késő délután az MSZP Győr-Moson-Sopron megyei szervezete is küldöttgyűlést tartott, amely megerősítette pozíciójában a tavaly ősszel megválasztott megyei elnökét, Kránitz Lászlót. Az MSZP Győr-Moson-Sopron megyei szervezete Tóbiás Józsefet jelölte az MSZP új elnökének.

A küldöttgyűlés a személyi kérdések mellett, valamint az elemző, helyzetértékelő beszámolókat, felszólalásokat követően elfogadta az MSZP önálló megyei önkormányzati listáját. Egyúttal felhatalmazást kaptak az MSZP helyi szervezetei arra, hogy haladéktalanul megkezdjék a tárgyalásokat a lehetséges helyi szövetségeseikkel - civil szervezetekkel, demokratikus pártokkal - a 2014. évi önkormányzati választásokon való eredményes szereplés érdekében létrehozandó választási szövetség kialakítására, és arra, hogy a lehető leghamarabb javaslatot tegyenek a polgármester- és képviselőjelöltek személyére.

Győr, 2014. június 28.

MSZP Győr-Moson-Sopron Megyei Területi Szövetsége