mszp.hu | Belföld | közlemény Miskolc
2014. július 18. 14:01

Kriza Ákos már Debrecennek kampányol?

A miskolci polgármester ismét a miskolciak ellen szervezkedett, eközben EFOTT pólóban feszít.

A miskolci EFOTT eredeti helyszíne Miskolctapolca volt és a strandfürdő, aminek június 30-a lett volna az átadási időpontja. A strandfürdő - ahogy azt megszoktuk az elmúlt négy évben - nem készült el időben, így a rendezvény végül bekényszerült a Miskolci Egyetem területére. A Miskolci Egyetemnek - mint házigazda intézménynek, névadónak - hangsúlyosan kellene megjelenni a rendezvényen, ehhez képest az EFOTT honlapján a kiemelkedő szakmai partner és HÁZIGAZDA a DEBRECENI EGYETEM. A Debreceni Egyetem az egyik színpad névadója, a fiatalok a Debreceni Egyetem Kocsmában frissíthetik fel magukat, míg a pályaválasztó sátor is a Debreceni Egyetem Karait népszerűsíti. A Miskolci Egyetem, Miskolc város NEM JELENIK MEG SEHOL!!!!

Hogy van ez? A Miskolci EFOTT nem miskolci? A Miskolci EFOTT a Debreceni Egyetemet hirdeti?
A Miskolci EFOTT-ot a Debreceni egyetem finanszírozza? A Miskolci EFOTT-ból végül Debrecen profitál?
MOST MÁR ÉRTJÜK, HOGY KRIZA ÁKOS LEGNAGYOBB TÁMOGATÓJA MIÉRT IS KÓSA LAJOS, DEBRECEN POLGÁRMESTERE. VAJON MILYEN ALKUT KÖTÖTTEK?

Lehet, hogy így van, de a város már most sem maradt haszon nélkül, hiszen Kriza Ákos polgármester kapott egy EFOTT-os pólót. Gratulálunk! A fenti kérdésekre pedig várjuk a Városháza és a Miskolci Egyetem válaszát.

Ne legyen kétsége Kriza Ákosnak, októberben a miskolciak le fogják váltani, s olyan polgármestere lesz Miskolcnak, aki Miskolc érdekeit fogja szolgálni. Miskolc ugyanis a miskolciaké.

Az MSZP miskolci szervezete