Lázárnak fáj a foga

Meddig maradhat még Lázár János hivatalban azok után, hogy szakbarbárkodása nyomán Magyarország súlyos milliárdoktól eshet el? Kiderült, a miniszterelnökség a norvég alapok körüli botrányban sem mondott igazat, kijelentése legalábbis ellentétes a norvég külügyével.

Norvégia azért függesztette fel a norvég alapokban lévő pénzek kifizetését, mert Lázár teljesen követhetetlenné tette azok nyomon követését. Nem véletlenül: nagy a gyanú, hogy Lázár és a Fidesz vezérkara saját oligarcháinak próbálja kilopni a könnyen jött pénzeket. Az uniós forrásokkal kapcsolatban is hasonló a helyzet.

Miután levezényelte a szerencsejáték-, majd trafikmutyit, Lázárnak most az uniós és norvég pénzekre fáj a foga. A Fidesz kapzsisága egyre nagyobb, amivel egyre nagyobb bajba sodorja az egész országot.

Felszólítjuk Orbán Viktort, mentse fel a hazugságokba és botrányokba keveredő Lázár Jánost a Miniszterelnöki Hivatal éléről majd adjon világos tájékoztatást, hogyan tervezi megoldani a befagyasztott pénzek körüli helyzet rendezését!

Tóth Bertalan,
frakcióvezető-helyettes