Lehullott a lepel a vak komondorról híressé vált Balogh József fideszes politikusról

A sajtóban megjelent hírek szerint Balogh vallomása alapján kiderült, "az ittas képviselő minden előzmény nélkül támadt élettársára, akit az ütlegelés után a hajánál fogva is bántalmazott: egy alkalommal a terasz fából készült korlátjához verte a fejét. A kiáltásokat hallva Balogh József nevelt fia kelt az asszony védelmére, aki így el tudott menekülni a helyszínről". Azt is írják, "négy-öt alkalommal ütött az élettársa arcába".

A kormány a hír közzétételével egy napon bejelentette: nőkkel szembeni erőszakkal foglalkozó munkacsoportot állít fel.

Ennél cinikusabb lépést nem is tehetett volna az Orbán-kabinet. Nem is mutathatták volna meg jobban a Fidesz-KDNP erkölcsi elégtelenségét. Talán még Baloghot is delegálják a munkacsoportba és a vak komondor lesz az elnök.

Nem szégyellik magukat? Most állítanak fel egy ilyen munkacsoportot, amikor a párttagjuk, egy honatya és polgármester brutálisan agyonveri a feleségét? Majd ezt letagadva telehazudja a médiát?

Orbán Viktornak azonnal lépnie kell! Mivel ő volt az, aki személyes meghallgatás után Baloghot alkalmasnak találta a képviselői munkára, meg kell szólalnia az ügyben! Nemcsak elhatárolódást várunk tőle, de ha Balogh önként nem adja vissza mandátumát és polgármesteri tisztségét, ő gyakoroljon rá nyomást, hogy megtegye.

Bangóné Borbély Ildikó
elnökségi tag