2012. szeptember 11. 09:10

Megyei szoci-party

Vásárosnamény-Gergelyiugornyán 10. alkalommal került a hétvégén megrendezésre a megyei szoci-party.

A rendezvényen több mint 800 vendég tette tiszteletét, részvételükkel is azt hangsúlyozva, hogy a mai Magyarországon talán még inkább szükség van, mint valaha a baloldali összefogásra. Az MSZP az egyetlen hangsúlyos demokratikus ellenzék, aki képes a kormány leváltására a következő választásokon.

A színes politikai programokkal és kulturális műsorokkal tarkított rendezvény házigazdája dr. Veres János és dr. Legény Zsolt a helyi Választókerület elnöke volt. Lakner Zoltán, politológus elemezte a jelenlegi politikai helyzetet. Majd politikai fórumot tartottak, melyet nagy érdeklődés, és széleskörű hozzászólás kísért. Az eseményen országos vendégek is tiszteletüket tették, dr. Botka László, az országos választmány elnöke és Harangozó Tamás, országos elnökségi tag, a Tolna megyei MSZP elnöke. Dr. Veres János, megyei elnök is hangsúlyozta a tanácskozáson a baloldali demokratikus erők összefogásának szükségességét, ami a megyénkben a közelgő időközi választások miatt is időszerű.  A rendezvény végén átadásra kerültek a „Baloldalért” megyei kitüntetések, és a Megyei Nőtagozati kitüntetések.

Baloldalért kitüntetést kaptak:

Halmi József, Pacza Mihály és Kótis Mihály.

Nőtagozati kitüntetettek:

Boros Vilma- Nyírbátor,
Szabóné dr. Csiszár Gabriella – Nyíregyháza,
Maczkó Istvánné – Tiszavasvári,
Kósa Barnabásné – Fehérgyarmat,
Szabó Ferencné – Kisvárda.

A kitüntetetteknek ezúton is gratulálunk!