Mi történt Orbánnal?

Orbán Viktorral valami baj van. A miniszterelnök a napokban azt mondta, sosem nevezte forradalomnak saját kétharmados győzelmét, miközben pontosan tudjuk, hogy 2010-ben a fülkeforradalom kifejezéssel éppen ő titulálta forradalomnak a választási eredményeket és ezt azóta is többször hangoztatta. Hogy is van ez?

Valami baj van Orbán Viktorral, mert miközben a multikkal harcol, és minden magyarok ellenségének állítja be őket, havonta ír alá stratégiai megállapodásokat a Magyarországon is tevékenykedő nagy multinacionális cégekkel. Hogy is van akkor ez?

Baj van Orbánnal, mert a bankokat ostorozza, közben meg úton útfélen Csányi Sándorral pózol, de azért is, mert unió elleni hősies csatákról prédikál, közben meg Lázár Jánost küldi pitizni Brüsszelbe, az uniós bírságok csökkentésének kisírására. Hát, hogy van ez?

A sor hosszan folytatható, a Déli Áramlat és a Nabucco gázvezetékek kapcsán folyamatosan változó kommunikációval, vagy épp az IMF-ügyben tett ellentmondásos kijelentésekkel.

Talán annyira leterhelt lett Orbán Viktor, hogy már azt sem tudja, mit beszél? Vagy egy többszörös személyiségű politikusról van szó? Aggódunk a miniszterelnök egészségéért, ezért zavaros beszédei miatt kérjük, forduljon szakemberhez vagy keresse fel orvosát, gyógyszerészét!

Az ország sorsa a tét.

Török Zsolt