Belföld | gyűlöletkeltés fradi Kubatov Gábor
2013. augusztus 21. 11:16

Mikor lesz rend?

Kubatov Gábor két és fél éve már nem csak a Fidesz pártigazgatója, hanem a legnépszerűbb magyar sportklub, az FTC első embere is. 2011-es bemutatkozásakor azt mondta, pénzzel és befektetőkkel nem rendelkezik, de "rend lesz a Fradinál". Ehhez képest rengeteg közpénz került a klubhoz, rendnek viszont a nyomát se látni.

A Fradi-tábor egy része által folyamatosan árasztott náci gyűlölet legutóbbi megnyilvánulása után ezért várjuk Kubatov Gábor válaszát: mikor lesz rend az FTC lelátóin?

Várjuk a Fidesz pártigazgató-klubvezetőjének egyértelmű elhatárolódását az emberek ezreinek haláláért felelős gettóparancsnokot és a vészkorszakban elkövetett gaztetteit éltető "szurkolóktól"!

Várjuk, hogy megnevezze azokat, akik az "IN MEMORIAM CSATÁRY LÁSZLÓ" felirattal ellátott óriásmolinót egyáltalán a lelátó közelébe engedték! A gyűlöletkeltést nyíltan vállalók stadionokból való kitiltása mellett várjuk azoknak a rendezőknek, gyakran Fidesz-közeli biztonsági "szakembereknek" a megnevezését és haladéktalan felmentését is, akik a beléptetésnél vagy a pálya széléről asszisztálnak ehhez!

Végül felszólítjuk Kubatov Gábort, hogy nyilatkozzon arról, milyen konkrét lépéseket tett az elmúlt két és fél évben a lelátói antiszemitizmus és rasszizmus felszámolása ellen!

Steiner Pál,
országgyűlési képviselő