mszp.hu | Belföld | CÖKA fideszes álcivilek cöf
2014. szeptember 26. 15:20

Mondjunk nemet a nagypolitika központi utasításaira!

Tóth József polgármester és csapatának tagjai elkötelezettek a XIII. kerületi civilek támogatásában. Fontos a lakosság és a civil szervezetek bevonása a közügyekbe, ezért is kötöttünk választási szövetséget az egyik legnagyobb helyi szervezettel, a XIII. kerületi Lokálpatrióták Egyesületével.

Rajtuk kívül további tíz, összesen több mint 4000 tagot számláló helyi szervezet támogatja Tóth Józsefet, és a vele együttműködő képviselőjelölteket.

A XIII. kerület színes civil életében faji, vallási, etnikai és politikai hovatartozástól függetlenül jól megférnek a helyben tevékenykedő csoportok. A Fidesz polgármesterjelöltje és a Civil Összefogás Fórum (CÖF) megállapodása a nagypolitikát és a békétlenséget akarja behozni a kerületbe. Tudjuk, hogy a valódi civil lét nem importálható, és mindenki láthatja, hogy a CÖF megjelenése a Fidesz hadüzenete a XIII. kerületnek. Azt üzenik, hogy ha úgy tetszik nekik, akkor mesterségesen megerősített, idevezényelt idegenekkel nyomják el az itt élők akaratát.

Mi azonban ezt nem hagyjuk! Október 12-én a választók eldönthetik, hogy saját kezükbe veszik a sorsukat, vagy engednek a nagypolitika központi utasításainak. Tudjuk, hogy a békére vágyó XIII. kerületi polgárok a helyi értékeket és a hosszú távú, biztonságos jövőt választják.

Borszéki Gyula,
elnök, MSZP XIII. kerület