MSZP: szövetségi ajánlat 2016-ra

Az MSZP az új esztendőben is azért dolgozik, hogy Magyarország minden polgára számára biztonságos, igazságos, jobb megélhetést nyújtó otthon legyen.

Jövőre is küzdünk a fizetésemelésért, mert az embereknek meg kell kapniuk azt a pénzt, amiért megdolgoznak!

Mindent megteszünk azért, hogy a horribilis áron adott alapvető élelmiszerek áfája 27-ről 5 százalékra csökkenjen!

Bárhogy is kapálózik a Fidesz a népszavazás ellen, az emberekkel együtt el fogjuk törölni az ostoba és értelmetlen vasárnapi boltbezárást!

Megakadályozzuk, hogy a fideszes érdekkörök ellopják a magyar földeket! Számon tartunk minden földmutyit, és garantáljuk, hogy a csalással és korrupcióval megszerzett szántókat és legelőket visszavesszük a magyar állam tulajdonába!

Továbbra is küldetésünknek tekintjük a gyermekéhezés felszámolását! Európa közepén egyetlen gyermek sem feküdhet le éhesen aludni!

Hazánk jövője és a magyar családok egyben tartása miatt 2016-ban is minden erőnkkel azért dolgozunk, hogy hazajöjjenek azok a honfitársaink, akiket a jelenlegi kormány külföldre üldözött. Akik pedig itthon vannak, meg kell, hogy találják a boldogulásukat egy olyan országban, ahol jól működik az egészségügy, az értékes tudást adó oktatás bárki számára elérhető, és mindenki megkapja azt a tisztességes fizetést, amiért megdolgozik.

Az MSZP ezzel a programmal kíván mindenkinek boldog új esztendőt és szövetséget 2016-ra!

Tóbiás József
az MSZP elnöke, frakcióvezető