mszp.hu | Belföld | kivándorlás bevándorlás
2015. február 05. 16:06

Nem a bevándorlás, hanem a kivándorlás a magyar nemzet egyik legsúlyosabb kérdése

Orbán Viktor szerint „be kell reteszelni Magyarország ajtaját”.  Szerintünk azonban nem az ország, hanem a Fidesz frakcióülésének ajtaját kellene bereteszelni, hogy bent maradjon a mérhetetlen hazugság és gyűlöletáradat.

Magyarország ugyanis nem a bevándorlók célországa, éppen ellenkezőleg, kivándorlással sújtott ország. Jellemző adat, hogy 2009-hez képest nem több, hanem háromezer fővel kevesebb Európai Unión kívülről származó külföldi él Magyarországon. Éppen ez mutatja, hogy az utóbbi években megnövekedett számú menedékkérő számára hazánk nem cél-, csupán csak tranzitország. A 4 millió szegénységben élő országa – amivé a Fidesz kormányzása tette hazánkat – még a Balkánról, Közel-keletről és Afrikából érkező menekültek szemében sem tűnik vonzónak. Ezen kellene Orbán Viktornak és Rogán Antalnak elgondolkodnia!

Nemzetünk valódi tragédiája a több százezer megélhetési okokból kivándorolt honfitársunk problémája. A magyar kormánynak végre velük kellene foglalkoznia.

Felszólítjuk továbbá a kormányt, hogy hangulatkeltés helyett a törvényeink betartása és a magyar emberek biztonsága érdekében készítse fel a rendészeti szerveket és a bevándorlási hivatalt a menekülthullám kezelésére.

Dr. Harangozó Tamás
frakcióvezető-helyettes