2012. február 09. 11:43

Nézzük a tényeket

A szomorú tény ismét bebizonyosodott: a Fidesz még mindig úgy gondolja, hogy ”akinek nincs semmije, az annyit is ér”.

Nézzük a tényeket:

Tény, hogy amíg a főváros és vonzáskörzetében élők azt számolgatják, meddig utazhatnak még az extrém magas üzemanyagárak miatt mentőövként használt BKV-val, a Fidesz-KDNP-pártkatonák által felügyelt közlekedési társaság vezetői 100 millió forintos nagyságrendben jutalmazzák – saját magukat.

Tény, hogy amíg a demokratikus ellenzéki pártok kerülik a felesleges kiadásokat, addig a Fidesz-KDNP-frakció és a kormány tagjai közel 10 millió forintért egy egri luxusszállodában pihennek rá a tavaszi országgyűlési fáradtságra.

(A sajtóban megjelent) tény, hogy Orbán Viktor szerint a kormány nem tudta betartani az új munkahelyek teremtésére vonatkozó ígéretét.

Vagyis 100 milliós jutalmakra van pénz, 10 milliós luxusszállodára van pénz, a beígért 1 millió új munkahelyre viszont már nem futja.

S amíg a Fidesz-KDNP-kormány tagjai és egyes országgyűlési képviselői a napi (nem havi!) 47 ezer forintos fizetésük mellett az egri hotel közpénzből fizetett szolgáltatásait élvezik, az egyre nehezebb helyzetben élő átlagember szomorúan veszi tudomásul: a Fidesz még mindig úgy gondolja, hogy ”akinek nincs semmije, az annyit is ér”.

Török Zsolt,
szóvivő