Nyaralásokat tesz tönkre a Fidesz-KDNP brókerkormány

Mostanra kiderült: már a kispénzű emberek nyaralását, pihenését is elveszi a brókerkormány. A Fidesz-KDNP a kötelező vasárnapi zárva tartással azoknak az embereknek teszi tönkre a pénteki és szombati napját, akik csak egy röpke hétvégére tudnak a Balatonhoz utazni, de ennek a kis időnek a jelentős részét is a boltokban kell tölteniük sorban állással, lökdösődéssel, tömeges bosszankodással.

Lázár János, Orbán Viktor, Rogán Antal, Kósa Lajos és a többi fideszes milliárdos mindezt persze nem értik, hiszen ők bármikor kiruccannak Londonba vagy Milánóba, és milliókat költenek egy-két nap alatt. A luxusfideszesek nem tudják, milyen érzés a szombat délutánt egy zsúfolt üzletben tölteni, azzal az érzéssel, hogy ezzel a nyaralásuk egy jelentős részét teszik tönkre.

Az MSZP szerint nem szabad sem bosszantani, sem pedig megkárosítani az embereket, ezért a kormányváltás után a lehető leghamarabb vasárnap is kinyitjuk az üzleteket. Ha eltűnik a hatalomból a Fidesz-KDNP, velük együtt eltűnik a vasárnapi zárva tartás is.

Harangozó Gábor,
az MSZP Somogy megyei elnöke, országgyűlési képviselő