Nyernek a családok az MSZP-vel – reagálás Pálffy Istvánra

Az MSZP kikéri magának Pálffy István KDNP-s politikus szavait, amikor azt sugallja, hogy az MSZP bármit is elvenne a magyar családoktól. A Fidesz közel négy év alatt kisemmizte a magyar családokat, a családi adókedvezmény csak a tehetősebbeket támogatta, az egykulcsos adó pedig a jól kereső, gyermektelen családoknak kedvezett.

Pálffy István talán nem tudja, hogy a KSH adatai szerint négy év alatt ilyen kevés gyerek még nem született Magyarországon. Nyilvánvaló, hogy mindez a Fidesz és az álszent KDNP család-, gazdaság-, és társadalompolitikájának köszönhető. Közel ötszázezer honfitársunk külföldre menekült munka és megélhetés reményében. Ők idegen országban fognak családot alapítani és gyermeket szülni.

Felkérjük Pálffy Istvánt, tekintse meg programunkat a honlapunkon, ebből kiderül, hogy az MSZP kormányzásával a magyar családok nyerni fognak. Az új MSZP kormány alkotmányos védelmet fog biztosítani a nőknek és a gyermekeknek. Családban gondolkodunk, de nem a korlátos, ultrakonzervatív értékrend szerint.  Megszüntetjük a fideszes családpolitika kétarcúságát. A családi adókedvezményt az alacsonyabb jövedelmű családok számára is biztosítjuk, és felszámoljuk a gyermekéhezést Magyarországon.

Kormos Kata
szóvivő