mszp.hu | nyílt levél
2014. augusztus 21. 09:43

Nyílt levél a Jobbik körmendi elnökének

Körmenden – az eddigi kampányokban – soha nem alkalmaztak a pártok egymás ellen hazugságra épülő állításokat.

Tisztelt Holecz Ferenc Elnök Úr!

A Vas Népe online-on 2014. augusztus 19-én megjelent, az Önök bemutatását tartalmazó írásban olvasható a következő állítás: „Holecz Ferenc körmendi elnök, a lista második helyezettje kitért a Fidesz és az MSZP közötti, körmendi szinten tapasztalható összefonódásokra, melyek jelzik, hogy kizárólag a Jobbik jelenthet alternatívát a Fideszes városvezetéssel szemben”

A Fidesszel való összefonódásunk nem állja meg a helyét. A Jobbik által felajánlott választási szövetséget sem fogadtuk el, ami a „független” körmendi polgármesterjelölt állítására vonatkozott.

A körmendi MSZP és a Fidesz között soha, semmilyen összefonódás nem volt, és ilyen a továbbiakban sem lesz.

Felszólítjuk, hogy állítását támassza alá konkrét tényekkel, amelyek nem hazugságon alapuló kitalációk. Amennyiben ennek nem tud eleget tenni, úgy kérjük, hogy jelentessen meg egy helyreigazító cikket a Vas Népe online-on, ahol ezt a hazugságot közreadatta.

Kérjük, hogy az önkormányzati választás kampányának és a választás tisztaságának megőrzése érdekében, a továbbiakban tartózkodjon az ilyen hazugságok terjesztésétől!

az MSZP körmendi alapszervezet vezetősége