mszp.hu | Belföld | közlemény Miskolc
2014. július 31. 12:40

Ócska hazugság a közbiztonsági sikerpropaganda

A hazudozásai miatt a bíróságok által többször is elmarasztalt Kriza Ákos folytatja erkölcsi mélyrepülését: nevetséges módon azt próbálja a miskolciaknak sugallani, hogy sikereket érnek el a város közbiztonsági helyzetének javításában. Ezt szuggerálta a szerdai sajtótájékoztatóján és a csütörtöki kampányközgyűlésen is, világgá kürtölve, hogy Miskolcon sikeres a közbiztonsági mintaprogram.

Lehet, hogy a közbiztonsági mintaprogramot sikerként könyvelik el azok, akiknek ez az érdekük. Az viszont biztos, hogy Miskolc közbiztonságának helyzete most rosszabb, mint amilyen dr. Pásztor Albert legutolsó teljes rendőrkapitányi évében volt.

Ugyanakkor a közbiztonsági helyzet megítélése nem hit, hanem tapasztalat kérdése. Kriza Ákos hiába próbálja a miskolciakat – elsősorban a helyi Pravdaként funkcionáló Miskolci Naplót és városi tévét felhasználva – abba a rózsaszín álomba ringatni, hogy a város jó irányban halad a közbiztonság javításának ügyében, ez nincs így, ez ócska hazugság. Bizonyság erre a bűnügyi statisztika, s több tízezer elkeseredett miskolci életérzése.

Ezen is változtat majd Miskolc új polgármestereként dr. Pásztor Albert, s ebben a munkában is segítségre lesznek az MSZP, a DK és az Együtt önkormányzati képviselői. Miskolciak, a miskolciakért.

az MSZP miskolci szervezete