2012. szeptember 11. 12:20

Orbán legyen offline

2,2 milliót fizet Orbán saját Facebook profiljának kezelésére, honlapjáért pedig 3,7 milliót penget. Tanácsadói évente 7-12 milliót tehetnek zsebre.

A luxuskormányzás újabb példája egy elszegényített országban. Orbánnak ki kell jelentkeznie a miniszterelnöki székből!

Az Orbán-kormány kilátástalan helyzetet teremt a fiatalok számára. A leendő értelmiség menekül: diplomával a zsebükben külföldön vállalnak mosogatást, takarítást és hasonló betanított munkákat. Az itthoni koldusbot helyett vándorbotot vesznek a kezükbe.

Pedig koldusbot meg vándorbot helyett annyi pénzért biztosan sok fiatal elvállalná a miniszterelnök webes felületeinek kezelését – akár iskola mellett is – amennyit Orbán Viktor ad. Mert ne legyenek kétségeink, a miniszterelnöki hazugságok feltöltéséhez, illetve a kellemetlen igazságok kitörléséhez csak sok pénz kell és erős gyomor.

A miniszterelnöki tanácsadók évi több tízmilliója szintén csak Orbán baráti körének kitöméséről szól, hiszen szakmai tanácsaik nyomán az ország recesszióban van, a szociális háló szakadozik, a kultúra belterjessé vált.

Mi milliós szerződések helyett ingyen is adunk Orbán számára egy jó tanácsot: jelentkezzen ki az ország vezetéséből! Go offline!

Török Zsolt,
az MSZP szóvivője