Salgótarján: ott leszünk mindenütt a szabad választásért!

Mozgalmat indított a legnépszerűbb közösségi oldalon a választások tisztaságáért az MSZP – erről is beszélt Tóbiás József Salgótarjánban szombaton.

Pártunk elnöke leszögezte, hogy múlt héten, a Nemzeti Választási Irodánál történt események következményeként már nincs bizalom a Nemzeti Választási Bizottságban (NVB). Mivel azonban a vasárnapi salgótarjáni választások tisztaságát is az NVB felügyeli, az esetleges visszaélések megelőzésére az MSZP elindította a Tiszta Választásért Mozgalmat. Ha bárki bármilyen, a választásokkal kapcsolatos törvénytelenséget észlel, ezen a Facebook-oldalon elmondhatja a véleményét – jelentette be, hozzátéve, hogy az MSZP ott lesz minden választókörben, hogy biztosítsa a választás szabadságát az állampolgároknak.

Bár a kormány magára hagyta a várost, az mégis elindult az építkezés útján – jelentette ki a pártelnök, hangsúlyozva, hogy Fekete Zsoltra azért van szükség polgármesterként, mert ő a garancia arra, hogy nem fideszes módra, haveroknak, rokonoknak kedvezve zajlik majd a fejlesztés.

Salgótarján holnap a Dóra Ottó által megkezdett békés építkezés és az ellenfeleink által folytatott gyűlöletkampány között választ – fogalmazott Tóbiás József, kijelentve, hogy ahol lehet, mi segítünk az építkezésben, és üzenjük az ország vezetőinek, hogy Salgótarjánt nem lehet megvásárolni, csak építeni, hogy újra visszanyerje régi fényét.