Belföld | Jászapáti Pócs János
2013. augusztus 05. 15:05

Pócs János kérjen bocsánatot!

Elég volt! Követeljük, hogy Pócs János kérjen nyilvánosan bocsánatot Jászapáti lakóitól, mert valótlanságokat állít.

Senki nem üldözte el a vállalkozókat korábban Jászapátin, jó példa erre, hogy maga Pócs János és mai trafikos társai is nyugodtan vállalkozhattak és gazdagodhattak 2010 előtt. Az, hogy egy fideszes önkormányzati képviselő, Kiss János a frissen megvett szántót 2013 januárjában először hétszeres, majd meggondolva magát 2013 júniusában tízszeres szántóterületre cserélt el az önkormányzattal, ehhez a befektetőnek semmi köze.

Nem felel meg a valóságnak Pócs János azon állítása sem, hogy az önkormányzatnak nem volt mozgástere. Az önkormányzat ugyanis már 2013. január 9-én döntött arról, hogy Kiss János területére tart igényt. Pócs a másik területtulajdonost, az Air Patrol Kft-t csak 2013. június 12-én, tehát öt hónappal később kérdezte meg.

Az igazság az, hogy jó volt Kiss János fideszes önkormányzati képviselő „szimata”, hiszen egy év alatt 1000 százalékos haszonnal értékesítette az idős rokonától megvásárolt szántóföldet. Ráadásul a területalapú támogatása is évente tízszeres lesz. Ha Kiss János a szívén viseli a város fejlődését, a munkahelyteremtést, akkor eladhatta volna a városnak a vételár + infláció értékén az ipari park melletti szántóföldet.

Pócs János vádaskodásai a korábbi városvezetésre, mind megalapozatlanok. Az általa említett strandot senki nem akarta ingyenesen „bérbe” adni. A korábbi polgármestert és munkatársait ért támadások mind valótlanok voltak. A perek elvesztéséből keletkezett több tízmilliós kár érte a várost. Hazudozás helyett ezt térítsék meg Pócs János és fideszes társai!

MSZP Jászapáti