Reagálás a Fidesz közleményére

Hova lett az emberek pénze? Az MSZP el fogja számoltatni a Fideszt.

Orbán Viktor és a Fidesz három éve átverte, azóta hitegette, és tegnap még meg is lopta mindazokat, akiket 2010-ben erőszakkal visszakényszerített az állami nyugdíjrendszerbe. Hazudtak, amikor azt ígérték, hogy nem veszik el hárommillió ember időskori megtakarítását.

A nagy átverést és lenyúlást a kétharmaddal kormányzó Fidesz az elmúlt három évben az államadósság csökkentésével magyarázta. Az államadósság azonban nem csökkent, sőt magasabb, mint a kormányváltáskor volt.
Ezért Rogán Antal helyett Orbán Viktortól várjuk a választ: hova lett az emberek pénze? Az MSZP a hárommillió munkavállaló átveréséért és a nyugdíjrendszer szétveréséért kormányra kerülése esetén el fogja számoltatni a Fideszt.

Amíg a Fidesz kormányoz, senki nyugdíja nincs biztonságban Magyarországon. Orbán Viktor és a Fidesz a nyugdíjvagyon lenyúlása és eltüntetése mellett megszüntette az MSZP által bevezetett nyugdíjprémium rendszerét és a svájci indexálás lehetőségét is, valamint több mint egymillió embert kitett a nyugdíjrendszerből. Az MSZP 2014 után vissza fogja adni mind a nyugdíj-, mind pedig az egészségbiztosítás becsületét.

Korózs Lajos,
elnökségi tag