Reagálás a Fidesz Zrt. közleményére

Magyarországgal együtt az MSZP is nagyon kíváncsi a Fidesz hivatalos álláspontjára azokról a videó- és hangfelvételekről, amelyekből mára világosan kiderült, hogyan működik Orbán Viktor tolvajkormánya.

Segítünk is a Fidesz alig 400 fős kommunikációs gépezetének: csak egy kattintás az alábbi linkekre, és már hallhatóvá is válik, milyen módszerekkel játssza át a fideszes maffiacsaládoknak az Orbán Viktor vezette tolvajkormány az állami földeket, a dohánypiacot, az állami közbeszerzéseket, a pénztárgéppiacot, vagy éppen az iskolai gyümölcsprogramot.

Ángyán József, az Orbán-kormány volt és a Fidesz-frakció jelenlegi tagja az országos földmutyiról és a központilag irányított trafikmutyiról: http://www.hirhatar.hu/hir/angyan-kitalal-ime-a-video

Horváth István, a Fidesz országgyűlési képviselője a Szekszárdról beadott trafikpályázatok elvileg titkos listájáról, a fideszes trafikosztogatás sajátos szempontjairól: http://hvg.hu/itthon/20130521_hangfelvetel_szekszard_trafikmutyi

MSZP