mszp.hu | Belföld | Jobbik
2015. március 14. 17:16

Reagálás a Jobbik köpködős magyarázkodására: nem csak nácik, de gyávák is

Kiderült, hogy a Jobbik nem csak hazug és náci, de rendkívül gyáva párt is, amelyre csak undorral tekinthet minden jóérzésű ember. Pár napja Sneider Tamás alelnökük örvendezett idős emberek halálának, mondván: „nagyon feljött a Dunántúl hál’ Istennek, mert jönnek a cigánybűnözők és gyilkolják az idős embereket”. Ma pedig egy e-mail fotója leleplezte, hogy Kulcsár Gergely, a Jobbik parlamenti képviselője beleköpött a fővárosi Duna-parton található, a holokauszt áldozatainak emléket állító vascipők egyikébe.

A Jobbik látszólagos elítélő nyilatkozata épp annyira hazug és gyáva, mint az a „cukikampány”, amelyről maga Sneider vallotta be, hogy csak képmutatás. A Jobbik egy szélsőséges, bűnözőkkel kapcsolatot tartó náci párt, amelyre jóérzésű ember nem szavaz. El kell tűnniük a közéletből, és ennek első lépése az, hogy Sneider Tamás és Kulcsár Gergely azonnal lemond parlamenti mandátumáról! A magyar hatóságoktól pedig elvárjuk, hogy Kulcsár Gergely tette miatt azonnal indítsanak vizsgálatot!

MSZP