Belföld | trafikmutyi Hoppál Péter reagálás
2013. június 04. 13:49

Reagálás Hoppál Péter sajtótájékoztatójára

Az országos trafikmutyi tényét ma már a titkos szekszárdi hangfelvétel, tucatnyi email és önleleplező fideszes politikusi nyilatkozatok is bizonyítják, sőt tegnap már az Orbán Viktor által a kormány alá gyűrt Központi Nyomozó Ügyészség is nyomozást rendelt el.

Hoppál Péter ezért jobban tenné, ha három év kétharmados kudarca után legalább az országos felháborodást kiváltó fideszes mutyik kapcsán hallgatna. Az emberek 3000 milliárd forintos nyugdíjvagyonának lenyúlása, az állami földek rokonoknak és haveroknak való kiosztása, a közbeszerzések Közgépesítése és a dohányipar zsebre tétele után Magyarország ma már se jobb teljesítményt, se újabb ígéreteket nem vár a Fidesztől.

Hová tették a 3000 milliárd forintos nyugdíjvagyont? Hol vannak a beígért munkahelyek? Miért tették tönkre a vidéki gazdálkodókat az állami földek csókosoknak való kiosztásával? Miért tették tönkre 40 ezer család megélhetését a trafikmutyival? Kik irányították azt a Fidesz legfelsőbb köréig érő, maffiahálózatra hasonlító központi gépezetet, amely a titkos pályázati adatokkal visszaélve fideszes rokonoknak és üzlettársaknak osztotta ki trafikokat?

Ezekre a kérdésekre feleljen a Fidesz!

Török Zsolt,
szóvivő