mszp.hu | brókerbotrány
2015. július 08. 12:49

Reagálás Kovács Zoltán kormányszóvivő sajtótájékoztatójára: plakátok helyett inkább az emberekre költsön a brókerkormány!

Az MSZP felháborítónak tartja, hogy a Fidesz-KDNP brókerkormány elpazarol 600 millió forintot arra, hogy óriásplakátokon elmagyarázza az embereknek, hogy ők tulajdonképpen jól élnek.

Ha ez igaz lenne, nem kellene egy fillért sem költeni „tájékoztató plakátokra”, mert a magyar emberek ezt éreznék. De nem érzik, mert nem élnek jobban: még mindig nálunk van a legmagasabb, 27 százalékos áfa, még mindig 4 millió ember él a létminimum alatt és a családok hó végén már nem tudnak kijönni a fizetésükből.

Az MSZP felszólítja a brókerkormányt, hogy hagyja abba a méregdrága plakátpolitizálást és a pénzt költse inkább az egészségügyre, az oktatásra, arra, hogy az emberek jobban éljenek!

Mert volna itt pénz, csak Orbán Viktor brókerkormánya elszórja. Csak az elmúlt egy hónapban több mint 40 milliárd forintot pazaroltak menekültellenes kampányra, egy esélytelen olimpiai pályázatra és vasfüggönyre... és közben persze lopnak, mutyiznak, stadionokat és luxusvillákat építenek.

A brókerkormány ne plakátokon magyarázza, hogy a magyar emberek jobban élnek, hanem dolgozzon úgy, hogy ezt mindenki érezze!

Gőgös Zoltán
az MSZP elnökhelyettese