mszp.hu | Belföld | közlemény Jobbik
2014. május 26. 15:24

Reagálás Novák Előd közleményére

Novák Előd Jobbik-alelnök az MSZP-t akarta leleplezni, valójában azonban magát és a pártját sikerült lebuktatnia.

A Jobbik alelnöke eddig általában a neonáci kuruc.info hírportál mögé bújva érzett késztetést a nyílt cigányozásra és zsidózásra, ma azonban hivatalos közlemény formájában is szavakba öntötte pártja valódi szellemiségét.

Novák Előd azt tette szóvá, hogy az MSZP-s Teleki László az igazságügyi bizottság mai ülésén a Fidesz-KDNP-s többséggel szavazott, bár ezt a szavazást Apáti István, Novák jobbikos párttársa is jelentéktelen napirendi pontnak minősítette. Novák Előd a kifogását intenzív cigányozással körítette. A Jobbik a mögöttünk álló kampányok során igyekezett elrejteni ezt az arcát, ám most a kiskutyákkal pózoló jobbikos politikusok, köztük elsősorban Vona Gábor színjátékáról lehullt a lepel: a választások után a szélsőjobboldali párt ma már ismét a régi, rasszista, kirekesztő és szélsőséges arcát mutatta.

MSZP