Belföld | hazugságok átverés
2013. május 10. 16:16

Reagálás Zsigó Róbert nyilatkozatára

A Fidesz szóvivőjének nem az értelmetlen és értelmezhetetlen „rezsieljárásról” kellene handabandáznia, hanem a nagyon is valós trafikmutyiról kellene beszélnie. Az ostobábbnál ostobább fideszes figyelemelterelési kísérletek helyett a következő konkrét kérdésekre várjuk a Fidesz válaszát: mikor mond le a titkos hangfelvétel alapján lebukó szekszárdi Horváth István? Hogy értsük azt, hogy a trafikpályázatokon „az a lényeg, hogy elkötelezett jobboldaliaknak kell nyerni?” Ki adta Horváth István kezébe a pályázók részletes adatait tartalmazó listát? Hogyan és kinek juttatta vissza Horváth István a helyi fideszesek által véleményezett listát? Hány helyen döntöttek még Orbán Viktor helyi emberei arról, ki árulhat dohányt a következő 20 évben Magyarországon és ki nem?

A trafikbotrány kapcsán nyilvánosságra hozott titkos hangfelvétel egyértelműen bizonyítja, hogy a Fidesz leginkább egy országos bűnszervezetre hasonlít. Az MSZP mellébeszélés helyett azonnali igazmondásra szólítja fel a Fideszt!