Belföld | közlemény közgyűlés
2012. november 30. 14:21

Rendkívüli közgyűlést decemberben!

A közgyűlés polgármesteri kezdeményezésre, a bizottságok által az utolsó pillanatban "megismerhető", nem hatályba léptetett jogszabály alapján, kiosztásos formában,  összességében több száz oldalas előterjesztést kíván megtárgyalni. Ennek lényege, hogy szétver egy évtizedek óta jól működő, a városnak versenyelőnyt biztosító, országosan irigyelt intézményrendszert.

Győr OKTATÁSA - így, csupa nagybetűvel - a felkészült és áldozatos munkát végzett szakemberek tiszteletet érdemlő munkájának kimagasló eredménye.
Ők most azt sem érdemlik meg, hogy legalább időt kapjanak a rájuk vonatkozó határozatok megismerésére, szokásos módon jobbító szándékaiknak megfelelően részt vehessenek a munkájukat alapvetően érintő folyamatban.

A győri közgyűlésnek nem ér meg ez a téma egy önálló közgyűlést?!
Szolgai módon szükséges jogi hibákat elkövetve kapkodni?!

A győri MSZP elnöksége és frakciója felkéri polgármester urat, hogy ne tárgyalja november 30-i közgyűlésén ezt a kiosztásos anyagot! Hívjon össze december közepére rendkívüli közgyűlést, és biztosítsa, hogy az érintettek, valamint a képviselők megismerhessék, és véleményezhessék az előterjesztéseket!

az MSZP Győr és Környéke Szervezete