mszp.hu | Győr
2014. október 07. 15:34

Sajtóközlemény

Az önkormányzati választások hajrájába érve arra kérjük Győr-Moson-Sopron megye lakosságát, hogy október 12-én mindenki menjen el szavazni, és támogassa az MSZP jelöltjeit. Ez már a harmadik választás az évben, de mind közül talán a legfontosabb, hiszen most saját településünk, lakóhelyünk sorsáról dönthetünk. Ezért arra kérünk mindenkit, hogy most már ne a fideszes kormánypropagandának, hanem a saját szemüknek higgyenek.

A Fidesz megtévesztő kommunikációját mutatja, hogy sikerként beszél Navracsics Tibor EU-biztosi kudarcáról is. Mindenki előtt nyilvánvaló az is, hogy a kormány brutális, 1.700 milliárdos megszorításokra készül. A közpénzekkel való bánásmódjuk ékes példája, hogy nemrég az Országgyűlés Hivatala 50 millió forintot adott a Fidesz-frakciónak egy olyan honlap elkészítésére, amely azóta sem üzemel. De mindenki hallott a megyében zajló trafikmutyikról is.  Az MSZP megyei képviselőjelöltjei ezzel szemben azt vállalják, hogy felelősséggel bánnak majd a megyei területfejlesztésre fordítható 30 milliárd forinttal, fenntartható fejlesztéseket fognak véghez vinni, és ténylegesen a helyi közösségek érdekeit fogják szem előtt tartani. Emellett elítéljük és visszautasítjuk azt a fideszes magatartást, amely az ellenzékre szavazó állampolgárokat és településeket fenyegeti.

Azt kérjük a megye lakosságától, hogy október 12-én ne a haverokat kiszolgáló és előnyben részesítő politikát, hanem a valódi demokráciát, és a valóban értük dolgozni kívánó politikusokat támogassák! Ezért
szavazzanak az MSZP megyei képviselőjelöltjeire!

MSZP Győr-Moson-Sopron Megyei Területi Szövetsége