Seszták Miklós mondjon le!

Folytatódik a Seszták-ügy. A 12,5 milliárd forintos kábelmutyi mögött a kormánypártok egyik képviselője, Seszták Miklós neve dereng fel.

A véletlenül ugyanazon a napon megalakult öt cégnek véletlenül ugyanazok a tulajdonosai, véletlenül az informatikai szektorban nyertek pályázatot és véletlenül Seszták Miklós, az országgyűlés informatikai bizottságának tagja az, aki egészen véletlenül felügyelőbizottsági tag is a tulajdonosi körben lévő részvénytársaságban.

Túl sok ez a véletlenekből.

Ráadásul Seszták Miklós magyarázkodása álságos, és hiteltelen. Mert véletlenül akkor mondott le felügyelőbizottsági tagságáról, miután megalakultak a pályázati pénzeket végül elnyerő cégek.

Felszólítjuk ezért Seszták Miklóst, azonnal mondjon le képviselői mandátumáról, és hitelt érdemlő módon feleljen az őt ért vádakra!

Ha a Fidesz-KDNP-frakció ma kezdődő három napos ülésén bevédi a képviselőt, tudni fogjuk, nem egyéni akcióról, hanem kormánypárti mutyiról van szó, amiben minden bizonnyal több kormánypárti politikus, és azok baráti köre is érdekelt.

Török Zsolt,
szóvivő