2012. június 08. 12:38

Siker vagy kudarc, lemondott a soproni államtitkár?!

Bár Dr. Molnár Ágnes fejlesztéspolitikáért felelős államtitkár lemondását követően, sikerként nyilatkozott az általa felügyelt területért, a tények mást mutatnak. Molnár Ágnes és a fejlesztéspolitika megbukott Magyarországon!

Sopron Polgármestere például előszeretettel dicsekedett azzal, milyen sok pályázatot nyert meg a város az előző, MSZP-s kormányzati ciklusban. Érdekes, hogy most, amikor a város gazdasági alpolgármesterének felesége a fejlesztésekért felelős államtitkár, lényegesen rosszabbak a város pályázati eredményei. Eddig többnyire a korábban megnyert pályázatok átmatricázása folyt, ami kimerült a Széchenyi Terves szórólapok és zászlók kihelyezésében.
A Sopronban is jól ismert Közgépes és egyéb közbeszerzések számos gyanút, kérdést vetnek fel, a témával foglalkozó független, civil szervezetek szerint a pénzek elosztása egyre átláthatatlanabb, egyre gyanúsabb.
A nagy csinnadrattával és városi pénzen felújított várkerületi Széchenyi Programiroda is zárva van, pedig mekkora felhajtással adta át annak idején az időközben lemondott államtitkár-asszony.

Csúsztatásokkal, félrevezető statisztikákkal dobálózik a Fidesz, de kudarc, kudarc hátán az országban és Sopronban is. Mára kiderült, a Fidesz képtelen normálisan kormányozni az országot és képtelen helyesen vezetni a városokat, Molnár Ágnes és az egész Fideszes fejlesztéspolitika pedig megbukott!

Sajnos ennek a levét isszuk itt Sopronban is!

Kalmár István