mszp.hu | Belföld | Simicskó István Szabó László
2017. május 10. 14:59

Szégyent hoz a honvédségre az újságírónőt bántalmazó Szabó László bármilyen alkalmazása

Szégyent hoz a Magyar Honvédségre, hogy a honvédelmi tárca egy nőt bántalmazó személyt alkalmaz, ezért felszólítjuk Simicskó István minisztert, hogy azonnal hatállyal szüntesse meg Szabó László valamennyi megbízatását!
Egyúttal azt is elvárjuk, hogy Simicskó István vizsgálja ki, miként lehetett Szabó László egyidejűleg a Honvédelmi Minisztérium Rendezvényszervezői Hivatalának vezetője és az újbudai polgármester kabinetfőnök-helyettese. Mivel mindkét pozíció teljes embert kíván, tudni szeretnénk, hogy Szabó László melyik munkáját nem végezte el, s ebből adódóan melyik fizetését kell utólag visszafizetnie. Várjuk, hogy a vizsgálat eredményéről a miniszter tájékoztassa az Országgyűlés Honvédelmi és rendészeti bizottságát.

Harangozó Tamás
a Honvédelmi és rendészeti bizottság alelnöke

Szociális demokráciát!

Orbán Viktor 2010 után nemcsak felszámolta a liberális demokráciát, de 2014-ben az illiberális demokrácia korát is büszkén bejelentette. Azért tehette meg mindezt érdemi ellenállás nélkül, mert a 2010 előtti magyar köztársaság nem számíthatott az emberek érzelmi azonosulására és tömeges, aktív politikai támogatására.
2018-02-17 12:30