mszp.hu | Belföld | útlezárás útdíj demonstráció
2015. január 29. 14:01

Szerveződj! Tüntess! Cselekedj!

Január 30-án pénteken országszerte félpályás útlezárásokkal és figyelemfelkeltő demonstrációkkal állunk ki az útdíjak ellen.

Számos helyen, ahol közösen kiálltunk, sikert értünk el: Bács-Kiskun, Somogy, Tolna és Vas megyében sikerült útját állnunk az útdíjnak. Ám a korrupt kormány nem mindenhol hátrált meg: csak az erőből értenek, így folytatjuk a tiltakozást. Ne törődj bele Te sem az útdíjba! Január 30-án csatlakozz! Szerveződj! Tüntess! Cselekedj!

Hol tudsz Te is kiállni magadért?

BUDAPEST ÉS PEST MEGYE
14 órától 17 óráig.
Találkozó 14 órakor az M3 – M0 csomópontban a Budapest bevezető oldalon található Shell benzinkút kamionparkolójában.
14:15 – 15:00 Indulás és közlekedés az Alkotmány utcába, folyamatos haladással, rendőrségi útvonalzárás mellett (Útvonal: M3 Shell benzinkút – M3 bevezető szakasz – Városliget – Hősök tere – Andrássy út – Bajcsy-Zsilinszky utca – Alkotmány utca).
15:00 – 15:15 Érkezés az Alkotmány utcába (Csak 3.5 tonna alatti gépjárművek hajthatnak be).
15:15 – 16:00 a rendezvény petíciójának ismertetése és utcai beszélgetés az Alkotmány utcában.

KECSKEMÉT
8 órától 9 óráig figyelemfelhívó akció az M5-ös autópálya kecskeméti ki- és bevezető szakaszain, így az Auchan utáni M5 lehajtónál, Budapest felé.

GYŐR
10 órától a régi 1-es úton
Találkozó: 10 órakor a régi 1-es úton (Pesti út) AUDI Aréna murvás parkoló, majd 12 óráig félpályás útlezárás.

NYÍREGYHÁZA
13 órától a Kert utcában.
Találkozó: 13 óra előtt, az OMV kút parkolójában (Kert utca), majd rendőrségi felvezetéssel 13 - 14 óra között félpályás útlezárás a Kert utcán.

DEBRECEN
13 órától a 4-es főút kivezető szakaszán.

SZÉKESFEHÉRVÁR
14 órától az M7-es autópálya nyugati kivezetőjénél, a 63-as főút felé (Auchan környéke).

TATABÁNYA
15 órától az 1-es főút tatabányai lehajtójától az M1-es autópálya Tatabánya Újváros felhajtóig.
----------------------------------------
KÖSZÖNJÜK, SZOMBATHELY!
Köszönetnyilvánító akció 14 órakor az M86-os út, Tesco körforgalomnál.   Az intenzív havazásra való tekintettel elmarad!
Senkinek sem szeretnénk a biztonságát kockáztatni.

KÖSZÖNJÜK BÁCS-KISKUN ÉS TOLNA MEGYE!
Köszönetnyilvánítás 11:30 órakor Heringes Anitával és Király Józseffel az MSZP szekszárdi irodájában.