mszp.hu | Belföld | közlemény Szombathely
2014. július 08. 10:18

Szétesett a Fidesz Szombathelyen!

Sajtóhírek szerint múlt héten a Fidesz választmánya mégsem jelölte Puskás Tivadart Szombathely polgármesterének.

Ebből is látszik az a totális fejetlenség, ami az elmúlt hónapokban a helyi Fideszt jellemzi. A szombathelyi képviselőket, a gazdasági és a kulturális élet szereplőit terhelő drogbotrány, a belső széthúzás és Hende Csaba akarnoksága miatt többen nem vállalják a közösséget a helyi szervezettel és sorra mondják vissza a jelöltnek való felkérést.

Miközben szinte már minden településen megnevezték az őszi jelölteket és polgármestereket, Szombathelyen néma csend veszi körül a jelölési folyamatot.

Nem elég, hogy 7 képviselőjüket le kell cserélniük, lehet, hogy most még a Hende Csaba által beharangozott Puskásból sem lesz polgármesterjelölt.

Bizonyára a Fidesz is ismeri azokat a friss közvélemény - kutatási adatokat, amelyekből egyértelműen kiderül, hogy nem Puskás Tivadar, hanem Ipkovich György a polgármesterségre esélyesebb jelölt.

A döntésük azt mutatja, hogy már egy pártpolitikust sem tudtak felkérni polgármesterjelöltnek, várost vezetni ugyanis, csak hiteles politikusokkal lehet.

MSZP Szombathely