mszp.hu | Belföld | tapolcai választás
2015. február 12. 12:29

Tapolcai választás – válasz az LMP közleményére

Az MSZP a tapolcai választásra olyan jelöltet ajánl partnerei figyelmébe, aki sikeresen szállhat versenybe, és aki eddigi életútja alapján méltó a térségben élők képviseletére. Ezt a javaslatot elküldtük az összes, tavasszal velünk együttműködő partnerünknek. Az LMP eddig elutasította az együttműködést, ezért velük valóban nem osztottuk meg a terveinket. Bármikor szívesen látjuk az LMP-t, előbb azonban el kell dönteniük, hogy meddig tartják versenyben a veszprémi jelöltjüket, aki egyébként esélytelen, és csak a Fidesz malmára hajtja a vizet.

Az MSZP számára minden olyan ajánlat elfogadhatatlan, amely felveti a Jobbikkal való bármilyen együttműködés lehetőségét. Miután az LMP ilyen javaslattal állt elő, őket ezért sem kerestük a tárgyalási ajánlatunkkal.

A tapolcai kampány a veszprémi választás másnapján, vagyis két hét múlva indul, így a jelöltállítás folyamatát ezen a héten lezárjuk. Utána már senkivel nem vitatkozunk, hanem kizárólag a sikeres választási szereplésre koncentrálunk.

Gőgös Zoltán,
Veszprém megyei elnök