Belföld | közlemény szélsőjobb
2013. június 12. 22:20

Tarlós Budapest szégyene

Tarlós István ma a sajtó és a teljes nyilvánosság előtt durván és hisztérikusan félrelökte azt a kezet, amely az egyik közelmúltban megjelent könyvet, a náci haláltáborokat megjárt kislány történetét, a Helga naplóját nyújtotta felé.

Tarlós agresszív viselkedése nem engem, még csak nem is a békejobbot kulturális gesztussal nyújtó MSZP-t sértette. Az áldozatok, a közöttünk élő érintettek és valamennyi jóérzésű ember méltóságát, az emberiességi alapértékeket gyalázta meg szégyenletes tettével.

Tarlós István a Jobbiktól elfogadta Tormay Cecile antiszemita, gyűlöletkeltő Bujdosó könyvét, de a Helga naplóját másodszor is visszautasítva, teátrális jelenetet alakítva hozta vissza és tette le MSZP asztalára.

Tudjuk, hogy Tarlós nem őszintén, hanem kizárólag kényszer hatására próbált kihátrálni egy szégyenletes szituációból, a Tormayról való közterület elnevezés már elkövetett bűnéből, de ma sem tudott uralkodni magán, és durvaságával ismét kimutatta elhatárolódását a nácizmus áldozataitól és a vészkorszakot túlélő leszármazóktól.

Szégyellje magát!

Horváth Csaba,