Belföld | fasizmus tarlós istván Budapest
2013. augusztus 30. 14:00

Tarlós megint zsidózott - ez sem fér bele!

Azt az elmúlt három évben már sajnos bőven bebizonyította Tarlós István, hogy a szélsőséges ideológia közelebb áll hozzá, mint az újszövetségi tanítás.

Budapest első embere nem tehetné meg, hogy származásuk, vallásuk vagy világnézetük szerint ítélje meg a fővárosban élőket, az őket képviselő tisztségviselőket. Nem tehetné meg, mégis újra és újra megteszi.

A főpolgármester viselkedése elfogadhatatlan. Viszont most már értjük a fasisztoid Új Színház erőltetését, értjük a Jobbikkal való folyamatos összeborulását, és értjük azt is, miért tartotta fontosnak, hogy közterület viselje Tormay Cecile nevét.

Ezek után azonban bízunk benne, hogy Tarlós a továbbiakban már nem próbálja majd megtéveszteni Budapest lakosságát azzal, hogy a kisebbségek melletti kiállást mímelve megjelenik egy-egy médiafigyelmet kiváltó rendezvényükön. Miután láthatóan nem tud felülkerekedni a szélsőséges nézetein, felszólítjuk Tarlós Istvánt, hogy a továbbiakban maradjon távol a Zsidó Nyári Fesztiváltól, valamint az Élet Menetétől is!

Horváth Csaba,
az MSZP fővárosi frakcióvezetője