Belföld, Gazdaság | dohány trafikmutyi közlemény
2013. december 18. 13:39

Trafikmutyi 2.0

A trafikmutyi keretében az Orbán-kormány 2013-ban közel 40 ezer korábbi tisztességes trafikost semmizett ki és felvirágoztatta a feketepiacot. A nagy dohányt már lenyúlták, ám a maradékot sem hagyják „veszni”: a ma meghirdetett újabb dohány-kiskereskedelmi koncessziós pályázat a trafikmutyi 2.0-ás változata lesz.

A trafikmutyit kísérő felháborodás elbizonytalaníthatta a maradék koncra pályázó fideszes haverokat, hiszen most közel ezer olyan település trafikjára írtak ki pályázatot, ahol korábban nem volt nyertes, vagy nem érkezett érvényes pályázat, illetve az érintettek nem írták alá a szerződést.

Az MSZP felszólítja Lázár Jánost, a trafikmutyi ötletgazdáját, hogy fogja vissza a földeket, az állami beszerzéseket, a kaszinókat, a takarékszövetkezeteket és a trafikok nagyját már lenyúló fideszes vállalkozókat, hogy végre a tisztességes családok juthassanak megélhetéshez!

Az MSZP a trafikmutyiban vesztes 40 ezer család és a közvélemény tisztánlátásának érdekében továbbra azt követeli a kormánytól, hogy tegye nyilvánossá, hány trafikot nyertek a kormány tagjai, az államtitkárok és helyetteseik családjai!

A 2014-es választások után az MSZP igazságot fog szolgáltatni mindenkinek, akit a Fidesz meglopott és kisemmizett.

Kormos Kata,
szóvivő