Trafikmutyi = korrupció = közbűnözés

Amilyen korrupt a Fidesz, olyan korrupt a kormány. Amilyen korrupt a kormány, olyan korrupt a kormányzati intézményrendszer. A Fidesz az országos trafikmutyival intézményesítette a korrupciót, amely láthatóan köztörvényes közbűnözés formájában aktivizálódik.

A frissen nyílt nemzeti mutyitrafikok egy hónapon belül napjaink bűntanyáivá avanzsáltak. Néhol fosztogatják őket, ezt hívják rablóktól való rablásnak. Másutt a tulajdonosok azok, akik törvénytelen erőszakkal próbálnak nyugalmat teremteni a konc körül. Emitt a fogyasztóvédelmi hatóság lép fel erkölcstelen és törvénytelen, a gyermekkorrupciót kimerítő módszerekkel "ellenőrzés" címén, az OVB fideszes pártdelegáltjai pedig úgy söprik le a fiatalkorúak védelme érdekében benyújtott kérdést, mintha nem ezzel a hazugsággal szipkázták volna be a teljes dohánypiacot.

Virágzik a feketekereskedelem, tisztességes dohánypiac híján egyre többen az ukrán dohánymaffia hálójába sodródnak. Az illegális árusítást a diszkókban a kidobók vállalják be, a kisvárosokban pedig jobb sorsra érdemes pizzafutárok cigiüzérnek felcsapva terítik a dohányt, dobozonként 1500 forintért.

S amíg a többség szív, a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. a koncessziós díjakból befolyó milliárdos sápot felesleges és értelmetlen közbeszerzésekre költi el. Ezekkel vajon melyik Fidesz-fiú cége fog jól járni?

Az MSZP kormányra kerülve azonnal ki fogja füstölni az állam legmélyebb bugyraiba beivódott fideszes korrupciót!

Szanyi Tibor,
országgyűlési képviselő