Belföld | Ócsa közlemény
2013. április 16. 18:13

Újabb beismerő vallomás

Miközben a Fidesz-kormánynak az elhibázott gazdaságpolitikája miatt már közel 150 ezer devizahiteles családon kellene segítenie, az Emberi Erőforrások Minisztériuma továbbra is a kezdetektől fogva kudarcra ítélt ócsai szociális gettóval van elfoglalva. A tárca mai bejelentése a Fidesz-kormány újabb beismerő vallomása arról, hogy lassan három éve képtelen megoldani az önhibájukon kívül bajba jutott devizahiteles családok problémáját.

A Fidesz-kormány ócsai telepén se óvoda, se bölcsőde, se iskola, se munkahely, de még gázfűtés se várja annak a nyolcvan családnak a tagjait, akik egyszer netán majd talán esetleg beköltözhetnek, miközben ma is félmillió alulhasznosított és közel 250 ezer üresen álló önkormányzati és a magántulajdonban lévő lakás van Magyarországon.

Az MSZP továbbra is egy olyan bérlakásprogramot javasol, amely élhető környezetben, munkahelyközelben biztosít lakhatást a rászorulóknak!

Korózs Lajos,
az MSZP elnökségi tagja