Újabb egymilliárd kormányzati támogatás kórházberuházáshoz

Halmi József, megyei alelnök felszólította a Fidesz megyei vezetőit és országgyűlési képviselőit, hogy tegyenek meg mindent annak érdekében, hogy a Szabolcs-Szatmár-Bereg megye kórházaiban álljon vissza a normális betegellátás, és gazdálkodás.

Újabb egymilliárd feletti összeggel támogatja a kormány a kórház beruházását - írta meg a Kelet-Magyarország. Több éve mondják az MSZP megyei képviselői, hogy végre kezdődjön el a beruházás, a hírek mégis csak arról szólnak, mennyivel egészíti ki a kormány a beruházás összegét. Arról viszont még mindig nem szólnak, hogy megvizsgálják-e, kinek a hibájából, miért csúszik ennyit ez a beruházás, és miért kerül egyre többe?

A képviselő ma újabb levelet talált a postaládájában, mely a dolgozókat ért sérelmekről szólt. Erre alapozva szólította fel a megye fideszes képviselőit, vizsgálják meg, mi történik a kórházban.

„Ritka az a hét, hogy a postaládámban ne találjak egy levelet, ami arról szól, hogy milyen visszaélések vannak a kórházban, embereket hogyan aláznak meg” – mondta Halmi, majd hozzátette – „miközben magunk is azt tapasztaljuk, hogy egyre rosszabb a betegellátás a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei kórházakban.”

„A rendőrség mellett a Fidesz vezetőinek is el fogom küldeni a kapott leveleket, mert nekik is érdekük lenne az, hogy a megyében a hírek ne a kórház rossz gazdálkodásának a botrányairól szóljanak, hanem arról, hogy a betegek elégedettek.”