Belföld | Tiszavasvári kampányzáró
2012. október 26. 09:40

Újraírhatja Tiszavasvári a sorsát!

„Dönts okosan az időközi választáson!” - ezzel a felszólítással hívta játékra a tiszavasvári szavazókat az MSZP polgármesterjelöltje a tegnapi kampányzáró rendezvényt megelőző sajtótájékoztatón. A tét nagy, mondta Tímári Istvánné, a szavazóknak arról kell dönteniük a hétvégén, hogy félelemben vagy anélkül, szabadon kívánnak a jövőben élni.

Mesterházy Attila, az MSZP elnöke, aki személyesen is részt vett a kampányzáró eseményen, kiemelte, jelenléte is megerősíti azt a tényt, hogy az MSZP az arcát vállalva vett részt a kampányban. Csak egy párt, a Fidesz bújt civil szervezet mögé. Emellett az időközi választás ténye azt is igazolja, hogy a káoszban elsüllyedt a jobbikos rendtartás, hiába volt szélsőjobboldali túlsúly a város vezetésében, mégsem értették a jobboldali kormánnyal egymás nyelvét.

Hova jutott Tiszavasvári az elmúlt időszakban?

Sem rend, sem biztonság, sem fejlődés nem jutott a településnek; amit a Jobbik ígért nem tudta teljesíteni a választók felé. Tiszavasvárit a Jobbik a fővárosának nevezte, és mintaprojektnek az itt történteket.

„Ez volt a mintaprojekt?” – tette fel hangosan a kérdést a sajtó nyilvánossága előtt Mesterházy Attila, pártelnök, aki arra buzdította a lakosságot, minél többen menjenek el szavazni, mert az időközi választás tétje nagy.

A Tiszavasváriban élő állampolgárok kezében van a döntés, a jövőjüket illetően: „Újraírhatják a település sorsát!”