Vádaskodás helyett végre elszámolást!

A nemrég még panelprolizó Fidesz XVIII. kerületi emberei kétségbe estek, és valódi párbeszéd helyett politikai ellenfelük lejáratásának kísérletével igyekeznek elnyerni a kerület szavazóinak voksait.

Ughy Attila polgármester a minap lepleződött le, hogy éveken keresztül ÁFÁ-s számla nélkül számoltatta el reprezentációs kiadásait. Belvárosi luxuséttermekben járt, és amikor saját munkatársai figyelmeztették, hogy eljárása törvényellenes, saját kézzel írt utasításban követelte a luxusebédek és ropik kifizetését.

Ughy Attila a kerületi vállalkozók helyett a felcsúti Mészáros Lőrincre bízta a kerület csatornázását. A felcsúti oligarcha, ezt az esőzések idején mindenki láthatja, kontármunkát végzett a kerület pénzén.

Ughy Attila közönyösen nézte a Malév bezárását, aminek következtében ezrek váltak földönfutóvá.

Ahelyett, hogy Ughy Attila ezekkel a cselekedeteivel számolna el, ezekről a kérdésekről beszélne, szövegkörnyezetéből kiragadott partizánfelvétellel próbálja lejáratni a kerület egyik képviselő-jelöltjét.

A választókat azonban nem lehet megtéveszteni: október 12-én ítéletet mondanak majd az urizáló, a közpénzekkel pazarlóan bánó luxus-önkormányzatról és annak vezetőjéről.

Fehér Gábor,
MSZP XVIII. kerületi szervezetének elnöke