2012. január 25. 19:02

Válasz Selmeczi Gabriellának és a Fidesznek

Amennyiben Selmeczi Gabriella színvonala csak odáig terjed, hogy körömreszelés közben mindössze hülyeségeket képes mondani, akkor arra kérjük, hogy mindezt lehetőleg ne a nagy nyilvánosság előtt tegye, mert ezzel sokat árt Magyarország kormányának és Magyarország megítélésének. A Fidesznek azt javasoljuk, hogy gondolja át, megéri-e neki egy olyan szóvivőt alkalmazni, aki sem szakmailag, sem emberileg nem megfelelő a pozícióra.

Selmeczi Gabriella eddig csak azzal vétette észre magát, hogy a butaságok közlésén túl közreműködött 3 millió magyar polgár zsarolással egybekötött meglopásában, majd ennek a gyalázatos tettnek hazugságokkal való elsimításában.

Nemrégiben a szóvivőasszonnyá degradált képviselőasszony színvonalról és szánalmasságról beszélt az MSZP kapcsán. Az MSZP úgy gondolja, hogy az a színvonal, amit Selmeczi Gabriella kínkeservesen elér nem méltó Magyarország kormányát adó párt szóvivőjének és felettébb szánalmas, hogy még ott tartják ilyen teljesítmény ellenére is.