mszp.hu | Győr
2014. október 13. 18:13

Választási vereség, de nem kudarc

Az MSZP-EGYÜTT győri választási szövetség az októberi önkormányzati választáson a hatalma teljében lévő Fideszt és jelöltjeit nem tudta megszorítani, de a választókerületek többségében második helyett szerzett, és Szabó Sándorné a győriek bizalmának köszönhetően a második legnépszerűbb polgármesterjelöltnek bizonyult.

Mindenképpen fontosnak tartjuk, hogy gratuláljunk Borkai Zsoltnak, és felhívjuk rá a figyelmét, hogy minden olyan ügyben, amely minden győri érdekét szolgálja, konstruktív ellenzék lesz az MSZP, de nem lesz kíméletes a mutyizások, az önkormányzat haveri körének kiszolgálásakor. A nyilvánosság minden eszközét megragadjuk és használni fogjuk, hogy a városvezetés urainak titkolt dolgai napvilágra kerüljenek.

A győri MSZP ezt a választást komoly lépésnek tekinti, ugyanis új struktúrában, új szemlélettel épült fel a kampány, amely komoly jövőt sejtet a párt életében, hiszen a választási eredmények tükrében a Győri Baloldal a legerősebb ellenzéki erő.

MSZP Győr és Környéke Szervezete és Együtt - A Korszakváltók Pártja