mszp.hu | Belföld
2017. május 14. 14:36

Vállalhatatlan, botrányos és aljas, amit a fiatalokkal művelnek

Vállalhatatlan, botrányos és aljas hogy a Fidesz a fiatal vállalkozók támogatására szánt pénzeket is ellopja! A kormány Vállalkozz Itthon Fiatal! programja csak egyetlen célt szolgál, hogy egy újabb fideszes haverhoz talicskázzanak közpénzeket.

A Fidesz 3 millió forintos támogatás ígéretével édesgeti vissza a nyugaton dolgozó fiatalokat, de pénz helyett csak megalázást kapnak. Egy fillért sem adnak, de az átvert fiatalokat még százezrekkel is megrövidítik, és ha valaki ki akar szállni a vesztes „üzletből”, akkor még meg is büntetik.

A kormány nem segíti, hanem egyenesen adósságba löki a fiatalokat, miközben a program megvalósításában résztvevő Fidesz-közeli vállalkozó közpénzből gazdagodik. Igazi Fidesz klasszikus, Orbánékat nem érdekli a fiatalok jövője, csak a közpénzek ellopása a fontos számukra.

2018-ban Botka László megállítja a közpénzek lenyúlását és minden fiatalnak valódi támogatást biztosít az önálló életkezdéshez. Az MSZP azért dolgozik, hogy Magyarország ismét egy olyan élhető ország legyen, ahonnan nem elmenekülnek, hanem inkább visszatérnek a magyarok.

MSZP

Bővebb információ: Gúr Nándoraz MSZP alelnöke, országgyűlési képviselő

Szociális demokráciát!

Orbán Viktor 2010 után nemcsak felszámolta a liberális demokráciát, de 2014-ben az illiberális demokrácia korát is büszkén bejelentette. Azért tehette meg mindezt érdemi ellenállás nélkül, mert a 2010 előtti magyar köztársaság nem számíthatott az emberek érzelmi azonosulására és tömeges, aktív politikai támogatására.
2018-02-17 12:30